28 d’octubre del 2019

A València, Novetats Bullents a la Plaça del llibre


La plaça del llibre de València, se celebrarà, per setena vegada, a la plaça de l'Ajuntament de València.

La Plaça del Llibre és la major mostra de literatura en valencià a la ciutat de València. Un punt d’encontre per a editorials que editen en català, llibreries, autors, il·lustradors i bibliotecaris.

Podreu trobar els llibres d'Edicions del Bullent durant els 4 dies, del 30 d'octubre al 3 de novembre i us convoquem més especialment a tres presentacions i signatures de les novetats bullents:

Divendres, 1 de novembre, Tots Sants a les 12 del migdia, el més adequat és un contacontes amb bruixes i gats: El gat de la bruixa de Dainius Sukys.
Carbó, el gat de la bruixa Nicadora vol tastar el nen més dolç. Nicadora està disposada a consentir aquest desig, però no sap que tot l’assumpte li donarà molta més feina que no esperava.

Divendres, 1 de novembre a les 19 h, presentarem Ventalls de Paper, de Lliris Picó. 
Amb l'autora, Lliris Picó; Pilar Puchades, la directora de la col·lecció i l'editora Núria Sendra.
«Em dic Clara, tinc 18 anys, m’agraden les teles boniques i els ventalls de colors. Sé cosir i tocar el piano i sóc anorèctica. Aquesta és la meua història»

El diumenge 3 de novembre, a les 18 hores,
Acabem amb una novel·la històrica. 
Tot és una llarga nit, de Joan Elies Andrés i Serer, de l'època en la qual els valencians temíem els pirates. La presentarà el propi autor amb l'editora, Núria Sendra.

I abans:
Des d'Edicions del Bullent, vos proposem un taller per a segon cicle de primària amb Vicent Pardo i el llibre Demana un desig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada