3 de maig del 2013

Exhaurida la primera edició del llibre-disc "7 d'Estellés", de Bertomeu



L'any Estellés està tenint un gran ressò popular, tal i com es mereix el poeta. Una bona mostra és el fet que el llibre-disc de Bertomeu s'ha exhaurit en poc de temps. Amb set poemes musicats i un d'inèdit dedicat a Enric Ortega, pare de l'artista i membre d'Al Tall fins la seua mort, el treball de Bertomeu està recollint elogis per allà on va. Els vídeos de tres cançons que ha penjat a la xarxa sumen més de 6.000 visites, només el mes de maig té programats vuit concerts, dos per setmana (es poden consultar al seu blog). La primera, a la fira del llibre de València aquest dissabte a les 18 h de la vesprada.

Com curiositat, informem també que la primera edició del llibre disc serà prompte una edició de col·leccionista. Ja que l'original paper vegetal que feia de coberta en la primera edició ha estat descatalogat i, si bé la propera edició serà semblant, no podrà ser del mateix gramatge per aquesta casualitat.

Enllaç a la fitxa al web de Bullent                 
Més d'Estellés publicat a Bullent: 69 poemes d'amor i tot junt  7 d'Estellés + 69 poemes d'amor ,


Albert Ortega "Bertomeu" Music i cantautor Valencià que ha realitzat múltiples tasques de composició i enregistrament.
Com a projectes més personals ha participat activament en la banda de rock "Ampelt, en "Clau de lluna jazz" en el Llibre disc infantil i concert teatralitzat "El viatge de Marcel el marcià".
Com a "Bertomeu" ha realitzat discos com "I ARA QUÈ?", "CINC MES" i "A DOS DE VAL" Disc Homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster, etc.
Ha col.laborat amb gent i grups com Rafa Xambó, Batà, Noir, Vinojuan, Miquel Gil, Svaters i Andreu Valor.
El 2010 rebé el Premi Ovidi Montllor al Millor disc de cançó, "Cançons de la memòria trista" amb Rafa Xambó i el 2011 fou nominat als Premi Ovidi Montllor a la Millor cançó: "A la ciutat" del disc "I ara què?"

Vegeu aquí els tres vídeos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada