15 de maig del 2013

Lliurament del Premi Carmesina de narrativa infantil


Falten dies per a que siga públic el veredicte del premi Carmesina de narrativa infantil. Com diuen les bases, s'atorgarà el dia 17 de maig en un acte que tindrà lloc en un municipi de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Aquest és el dia que es fa públic, però el jurat es reuneix uns dies abans per deliberar i avisar a l'autor/a de l'obra guanyadora per a que puga recollir el premi. Només s'avisa al guanyador, no als finalistes o mencions del jurat (si és que les hi ha).

Ara ja sabem que el lliurament d'enguany, serà a Oliva, al Centre Polivalent, a les 20:30 h. Es pot saber qualsevol informació adicional sobre aquest acte preguntant a l'entitat organitzadora, la Mancomunitat de Municipis de la Safor (tel. 962 965 003 mancsafor_ofi@gva.es )

El dia 18 de maig publicarem en aquest blog la informació sobre l'obra guanyadora i el veredicte del jurat.

A partir del dilluns següent es podran recollir les obres no guanyadores, s'ha de demanar també a la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

En els canals habituals d'Edicions del Bullent (blog, xarxes socials, correu electrònic...) respondrem gustosament a qualsevol dubte que ens plantegeu tan bé com puguem o sabem.

Moltes gràcies als/les participants!

1 comentari: