29 de maig del 2013

7 d'Estellés... Poesia, música i també exposició d'il·lustracions de Marc Bou


En el llibre-disc 7 d'Estellés, Bertomeu musica i canta set poemes de Vicent Andrés Estellés i hi ha, també, un poema inèdit fins ara dedicat al pare del cantant i ex-membre d'Al Tall, Enric Ortega. Per tant, per als 7+1 poemes hi ha 7+1 magnífiques il·lustracions de Marc Bou i Ferris.

Així que del llibre-disc ha nascut l'exposició "Versos en blanc i negre" en la que Marc Bou ens mostra aquests i altres dibuixos de poemes de Vicent Andrés Estellés. Aquesta exposició fa cara de voler córrer món o del que bona part del món vulga acollir-la.

De moment, podreu visitar-la al Racó de la Corbella (Pl. del Pilar - Velluters) des del proper divendres 31 de maig fins al 15 de juny.

Però també té previst anar a la Casa Cantonera, a Algemesí, el 22 de juny i més endavant a València, a la Sala d'exposicions biblioteca Nova Al-Russafí, a  Alcoi al Centre Ovidi Montllor, a Burjassot, a Carcaixent... Ja us n'anirem informant!

I si algú vol que aquesta exposició passe pel seu trosset de món, parleu amb Marc Bou (aquí, el seu correu electrònic)

Marc Bou i Ferris és Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València.
Durant els seus estudis ja demostra interés per diferents camps artístics.
Col·labora com a dibuixant i guionista de còmic per al fanzine Cinco i participa realitzant distintes funcions en diferents curts, un dels quals, "Hasta que la muerte te separe", reb el premi a millor fotografia en el festival de curts Ciutat de Castelló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada