31 de maig del 2013

Els papers àrabs, d'Ivan Carbonell Iglesias. ReedicióEn els darrers dos anys, des que es va publicar, milers de lectors s'han endinsat amb Els papers àrabs, d'Ivan Carbonell Iglesias en una història que parla de bruixeria, misteris, de tresors amagats, de primers amors i amistats. Aquests lectors han acabat l'edició i n'han demanat més. Així que ací tornem a tindre nous exemplars del llibre, una nova edició que ens ompli de goig.

Des de Cocentaina i des de Riba-roja de Túria, dos instituts s'han posat d'acord per anar junts de viatge a Andorra i a Rialp. La troballa d'una carta xifrada que parla d'un misteriós tresor àrab connectarà els protagonistes amb una història de bruixeria perduda a través dels segles i dels arxius. Per seguir-ne la pista, la colla de joves haurà de desxifrar antics manuscrits. Vigilats per un misteriós professor, s'arriscaran a cercar un tresor tan perillós com intens és el sabor del primer bes.

Els papers àrabs va guanyar la 30a. edició dels Premis Enric Valor de literatura juvenil. Els premis Enric Valor agraden als lectors. 

Ivan Carbonell Iglesias va nàixer a València el 1979 és llicenciat en Filologia Catalana i llicenciat en Humanitats per la Universitat de València, on estudia el Grau d’Història. És professor de Valencià en Secundària i ha guanyat nombrosos premis de literatura breu, com ara el Sambori universitari, el Felipe Ramis o els Premis Bancaixa-Universitat de València. Té publicada a l’editorial Tabarca La nit de la princesa i amb la novel·la El secret del Mas de la Pedrava guanyar l’XI Premi de Narrativa Ciutat de Torrent 2009, XIV Premi de Narrativa Ciutat de Sagunt (2012), el XXI Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar (2012)...  Amb Els papers àrabs ha guanyat el 30é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. És membre de l‘Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana (AILC) i del Centre d’Estudis Contestans de Cocentaina (CEC).

Fes-ne un tast a Issuu.Proposta didàctica per Natxo Moral. Enllaç al Web. 

L'autor ens fa un resum del llibre i ens convida a llegir-lo:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada