22 de setembre del 2015

Dinosaures a les Columbretes i Juli Capilla a Tele 7 Safor i a Radio Castelló


Juli Capilla ha visitat alguns mitjans de comunicació per parlar del seu llibre Dinosaures a les Illes Columbretes. Explica que el mou donar a conéixer aquestes illes tan misterioses i tan nostres. És difícil visitar-les físicament ja que són reserva natural però amb la imaginació si podem viure les aventures més boges com ara... I si hi hagués dinosaures?

Dinosaures a les Illes Columbretes Lledó i Guillem se'n van d'excursió amb l'escola a Castelló. Els espera una visita en vaixell per les drassanes i les clotxineres del port. Però van més enllà, i s'endinsen per la mar oberta. De sobte, una tempesta els arrossega a tots mar endins fins arribar a les illes Columbretes. Allí, es troben amb uns animals fabulosos que no esperaven: els dinosaures! Una aventura divertida i inesperada per les nostres illes del nord, reserva marina i prodigi de la naturalesa.

Juli Capilla Fuentes (València, 1970) és escriptor i professor de Valencià. Ha publicat les novel·les L’Home de Melbourne i Tabarca. Aventura per la Mediterrània; a més de diversos poemaris i llibres de divulgació de la literatura. En Edicions del Bullent ha publicat Dinosaures a les Illes Columbretes i Un tren de llegenda, el Xitxarra. Va ser director de les revistes literàries Caràcters i Espai del Llibre, i col·laborador en diversos mitjans de comunicació. Actualment és director de la revista literària L'Aiguadolç.


Juli Capilla (escriptor) - Juan Carlos Hernández (Helen Doron) from TVSafor on Vimeo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada