18 de setembre del 2015

A Penàguila, Primeres Rondalles d'Enric Valor amb Jordi Raül Verdú
Enric Valor arreplegà moltes de les seues Rondalles a Penàguila (sense anar més lluny  I queixalets, també!El dimoni fumador). I just és que ara que Jordi Raül Verdú, una vegada les ha reescrit pensant en lectors més joves les retorne al lloc d'on provenen.

Així serà el dissabte 26 de setembre de 2015 a les 18 hores. Al Molí de l'oli de Penàguila Jordi Raül Verdú, el professor Vicent Brotons i el regidor de Cultura Enrique Brotons aproparan aquests tresors de la nostra literatura oral (ara també de la nostra literatura escrita) a tot aquell que es vulga acostar.

La col·lecció Primeres Rondalles d’Enric Valor és un projecte d’adaptació de les Rondalles Valencianes d’Enric Valor, per a facilitar la lectura als lectors a nivell de l’ensenyament primari, sense perdre l’esperit del mestre Valor.  De moment s'han publicat els quatre primers llibres, de 32 pàgines cadascun, corresponen a cinc rondalles, L'albarder de Cocentaina, I queixalets, també!, El dimoni fumador, El príncep desmemoriat i Història d'un mig pollastre.

Podeu començar a fullejar-les ara mateix a la pàgina de cada llibre (clicant damunt del títol). Ací us deixem una mostra:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada