2 de setembre del 2015

Dinosaures a les illes Columbretes, de Juli Capilla. Novetat Editorial


Comença a arribar a les llibreries Dinosaures a les illes Columbretes, de Juli Capilla i il·lustracions d'Àgueda Climent.

En aquesta divertida història recomanada per a lectors a partir de 8 anys, Lledó i Guillem se'n van d'excursió amb l'escola a Castelló. Els espera una visita en vaixell per les drassanes i les clotxineres del port. Però van més enllà, i s'endinsen per la mar oberta. De sobte, una tempesta els arrossega a tots mar endins fins arribar a les illes Columbretes. Allí, es troben amb uns animals fabulosos que no esperaven: els dinosaures!
Una aventura divertida i inesperada per les nostres illes del nord, reserva marina i prodigi de la naturalesa.

Juli Capilla (València, 1970) és escriptor i professor de Valencià. Ha publicat les novel·les L’Home de Melbourne i Tabarca. Aventura per la Mediterrània; a més de diversos poemaris i llibres de divulgació de la literatura. En Edicions del Bullent ha publicat Dinosaures a les illes Columbretes i Un tren de llegenda, el Xitxarra. Ha estat director de les revistes literàries Caràcters i Espai del Llibre, i col·laborador en diversos mitjans de comunicació. Actualment és director de la revista literària L'Aiguadolç.

Àgueda Climent (Alcoi, 1980) estudià Belles Arts en la Facultat de Sant Carles (València). Ha realitzat nombroses exposicions de pintura, dibuix i fotografia pels quals ha obtingut diversos premis en l'àmbit nacional. I també ha il·lustrat llibres, especialment de literatura infantil. En Edicions del Bullent ha il·lustrat Lina Panxolina i el quadern màgic

Es pot llegir el primer capítol ja mateix en línia (http://issuu.com/bullent/docs/tast_dinosaures/1):




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada