10 de setembre del 2015

A Ondara, Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils


El divendres 18 de setembre a les 20 hores, tindrà lloc a la Casa de Cultura d'Ondara l'acte de presentació del llibre Tot el que tinc per ballar amb tu, de l'escriptora de Pego, Elvira Cambrils.

Introduirà el llibre el periodista i escriptor, Jovi Lozano-Seser, i presentarà l'acte la Regidora de Cultura d'Ondara, Raquel Mengual.

L'acte obrirà la campaya "Els nostres autors, els nostres llibres" de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ondara i la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (Macma) que, en paraules de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, pretén encetar una etapa de redreçament cultural on se sàpiga valorar i potenciar els nostres actius culturals.

Tot el que tinc per ballar amb tu Felicitat, la protagonista, desembarca a l'illa grega de Sérifos amb la idea d'anar-se'n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l'infortuni. La mare malalta, els problemes amb la parella li marquen la vida.  Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d'una llarga letargia.

Tot el que tinc per ballar amb tu  és una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les. La novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada