16 de setembre del 2015

El Lliurament del Premi Bernat Capó serà el 25/09 a Dénia


El divendres 25 de setembre de 2015 a les 20:30h hores Dénia (Marina Alta) es celebrarà el Lliurament del 17é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular.

Durant l'acte es farà pública l'obra guanyadora del premi. L'any passat el va guanyar Ivan Carbonell amb Fantasmes al palau. Tradicions esotèriques valencianes

Tindrà lloc al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia (c/ Calderón, 4). Enllaç a Google maps

L’acte serà conduït per la periodista Maria Josep Poquet.


Després, l'ajuntament de Dénia ens oferirà un Còctel per a celebrar-ho. 

És obert a tothom. Animeu-vos a vindre!Amb la presència de Xavier Rius (Diputat de cultura de la Diputació de València), Vicent Grimalt (Alcalde de Dénia i President de la MACMA), Francesc Tamarit (Director del Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València), Núria Sendra (Editora d'Edicions del Bullent), Rafael Carrió (Vice-alcalde i Regidor de Cultura de Dénia) i Bernat Capó, qui ens adreçarà unes paraules.

Les entitats col·laboradores i organitzadores del premi i l'acte d'entrega són Edicions del Bullent, el Museu Valencià d'Etnologia, l'Ajuntament de Dénia i la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, que aporta el grup de música que amenitza la vetlada, el col·lectiu Jazzdara, així com l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta.

En el mateix acte gaudirem d'intervals musicals interpretats pel grup Endins.





ENDINS és un grup de música en valencià, format per Rebeca Mut (Beniarbeig) i Àlex Velázquez (Pedreguer).

La història del grup comença a principis de 2011, tot i que no adopten el nom Endins fins maig del 2014. Després de treballar junts en altres formacions, van sentir la necessitat de compondre en valencià, expressant-se en la llengua pròpia.

Tot el camí recorregut des d'aleshores, els ha ajudat a mostrar al públic, un repertori de distints estils que van des del swing, fins al pas-doble, passant per la cançó protesta. Amb la música mostren les seues inquietuds, pors, preguntes, injustícies, i històries d'amor, a més de versions de grans artistes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada