12 de febrer de 2016

Fem safareig, d'Agnès Vidal. Oferta de pre-publicació


"Fem safareig" fa un recorregut humà pels llavadors i el que significaven com a centre social de les dones.

El llibre serà a les llibreries al mes de març, però volem fer una oferta de pre-publicació per als amics que esteu al cas de les novetats que bullen per aquesta casa.

El preu de venda al públic serà de 15 euros però els propers dies hi haurà la possibilitat d'adquirir-lo a preu de pre-publicació a 11 euros. Com? A través del nostre web, clicant aquí.

Només arribe el llibre l'enviarem a qui l'haja comprat abans, dedicat per l'autora. A partir de 25 euros de compra els ports són gratuïts.

Agnès Vidal i Vicedo (Alcoi, 1979) és llicenciada en Filosofia per la Universitat de València. En el camp de la narrativa curta ha estat guardonada amb el XII Premi de Literatura Breu Vila de Mislata; el XIV Premi Sant Jordi, promogut per la Xarxa de Dones de 50 i més; el III Premi de microrelats amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, convocat per l’Institut Català de la Dona, així com el VII Concurs de Relats Breus Hem de Parlar, convocat per IB3. A més, ha publicat el treball d’investigació El Cementeri dels Anglesos. L’herència Britànica a Dénia i el recull de contes Petites Engrunes (Ed. Grup de Calabrot), del qual és coordinadora i coautora. També ha participat de la publicació "Ofegat per la burocràcia i els set relats finalistes del XXI Premi Illa de Menorca de Narració Curta". Durant onze anys ha estat col·laboradora habitual de la Revista Lletres (Grup del Llibre). És membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Actualment treballa d’educadora mediambiental a Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari