12 de novembre del 2018

A Esplugues de Llobregat, Pell de gat, de Victòria Lovaina

El dijous 22 de novembre, el Pati Blau organitza una tertúlia al voltant del llibre de Victòria Lovaina "Pell de gat". Serà a les 20 hores a l'associació Espluga Viva (c/ Sant Francesc Xavier, 7-9 (Jardins Pons i Termes), Esplugues de Llobregat)

A més de parlar amb Victòria Lovaina, també podrem provar un vi triat especialment per al llibre. A continuació, es servirà un sopar, prèvia inscripció de 5€.

"Pell de gat" guanyà el Premi Soler i Estruch i comença un dia de primavera, quan el circ Manfredy arriba a Vilamoix, un lloc on mai abans no s'ha vist cap circ. I Nona Giuliani, la gran contorsionista, no sap que la seva vida està a punt de fer un gir impensable que canviarà per sempre el seu destí.
A partir d'aquí trobem disset històries relacionades que expliquen les vides d'alguns personatges memorables, com la Nona, la Fermina o l'elefanta Soraya, entre d'altres. Disset històries on trobem les petjades inquietants d'uns gats que poc a poc es manifesten com uns personatges de poder immens.

M. Victòria Lovaina (Barcelona, 1959) és diplomada en magisteri i llicenciada en Ciències de l’Educació. Imparteix la docència en un institut de Cerdanyola del Vallès, Barcelona. Ha participat en diversos cursos de narrativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Té publicades les novel·les Amb ulls de nina, (premi Joescric, Palma, 2008) i Dietari de Les Gorges, Editorial Saragossa (premi Paraules a Icària, Barcelona, 2009). També té editats alguns relats curts publicats en edicions col·lectives amb d’altres autors.

Ha estat guardonada en altres concursos literaris com el Districte V de Barcelona; el Mercè Rodoreda de Molins de Rei; el de Narrativa breu per a dones, a Terrassa, el Rafael Comenge d’Alberic, València i el Premi TINET de narrativa breu -Tarragona.

Podem saber més sobre el llibre i llegir les primeres pàgines a https://www.bullent.net/libro/3153-Pell_de_gat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada