7 de novembre del 2018

A Pego, "A la platja de Camus", d'Elvira Cambrils


El dissabte 17 de novembre a Pego es respiraran aires de platja.

De les platges de l'Alger, que molts valencians algerians hagueren d'abandonar amb la declaració de la independència; de la platja de la Patacona, on un dels protagonistes ha d'actuar i on es preveu que es resolga el misteri de les amenaces que ha estat rebent per la crítica a la corrupció política a les seues cançons i de la platja del Riuet on Sílvia, constatarà que la seua vida està en un punt de crisi: la parella que mostra signes de cansament i el temps que se'n fuig entre la criança i una feina allunyada de la de guionista que havia somniat.

Tres temps, tres línies narratives lligades entre elles i que repten al lector a participar en el dilema que plantegen: existeix la veritat? I, també, a assumir la màxima que es desprèn d'aquesta cita d'Albert Camus:
«A la platja, caure damunt la sorra, abandonar el món, de retorn al meu pes de carn i ossos, estabornit de sol [...]. Ací comprenc què és allò que hom anomena glòria: el dret d’estimar sense mesura.»

Tot això és a la novel·la "A la platja de Camus" d'Elvira Cambrils. I a la presentació a l'Espai veïnal (antic institut, al Passeig Cervantes de Pego) a les 19 hores.

Presentarà Rafel Ruiz i intervindran Helena Puigdomènech, professora emèrita de la UB i traductora, Núria Sendra, editora, i l’autora, Elvira Cambrils.

Organitzen Espai veïnal, Associació Atzaïla i Edicions del Bullent.

Podeu saber més sobre el llibre a: https://www.bullent.net/libro/3238-ALaPlatjaDeCamus


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada