11 de setembre del 2020

A València, "Conte, contat… Històries en homenatge a Llorenç Giménez"

Diuen i expliquen que, no fa tant de temps, vivia un contacontes que tothom s’estimava: Llorenç. Com que cal recordar les persones bones sempre, escriptores i escriptors genials van inventar contes fantàstics com a homenatge; artistes dels pinzells li de primera categoria feren dibuixos... i, de tota aquella tendresa, va nàixer un llibre que ajudava als que queien malalts. I això és tan cert com que és el llibre que veus ací mateix.

Es tracta de "Conte, contat… Històries en homenatge a Llorenç Giménez", que ha comptat amb la col·laboració solidària de 44 autores i autors (entre escriptors i il·lustradors). El llibre el composen 21 contes fets per a ser contats, en memòria de Llorenç.

Ajuda als que cauen malalts, perquè sempre sana llegir contes i també perquè els beneficis es donaran a l'Associació Carena d'Ajuda a malalts de càncer o altres malalties greus. Per això aquesta és la presentació principal del llibre, la que organitza l'Associació Carena.

Serà el divendres, 18 de setembre de 2020, a les 18,30 hores a la plaça on hi ha la seu Carena: la plaça del Miracle del Mocadoret (enllaç a maps).

Han confirmat l'assistència: Ada Sinhache, Anna Garcia Toledo, Anna Roig, Carles Cano, Cristina Duran, Domingo Chinchilla, Elsa Pérez Robles, Fina Masgrau, Joana Tamarit, Josep Millo, Lourdes Bellver, Mercè Viana, Miquel Pérez Robles, Miquel Puig, Paula Peña, Rosa Serrano, Vicent Pardo i Vicent Sanhermelando.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada