7 de setembre del 2020

Lliurament del Premi Soler i Estruch 2020

El proper divendres 11 de setembre se sabrà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch, convocat per Castelló (La Ribera). És la 64a. edició del premi. 


Serà durant un Acte Literari al carrer Pere Calp de Castelló (per saber l'ubicació, clica ací). No hi haurà sopar, com ve sent tradicional, per major protecció enfront el Covid-19. Conduirà l'acte Irene Rodrigo i estarà amenitzat pel grup musical Ximo Caffarena Quartet Folk en Jazz. 

El Certamen literari Castellum Ripae està format pel premi de poesia infantil «Ausiàs March» (dirigit a alumnes de primària del poble) i el Premi Soler i Estruch de narrativa. 

Al premi Soler i Estruch s'han presentat 21 originals i el/la guanyador/a rebrà 2.500 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent i veurà publicada l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent.

L'any passat va guanyar Dissabte, jazz, de Rafa Gomar.

 

Els protagonistes de Dissabte, jazz, Roser i Enric, viuen una segona oportunitat en la vida. Han quedat a la nit per anar a un concert de jazz. L'obra rés una resposta a l’anestèsia emocional on sovint ens endinsa la pèrdua dels éssers estimats, la malaltia, l’amor i el desamor o les adversitats quotidianes, i ser capaços de trobar nous escenaris o veure’ls amb uns altres ulls. Tot plegat, amb música de jazz.

Altres guanyadors són: Un bri d'esperança, d'Agustí Colomer;
 Set pecats, de Carles Castell; La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal o Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils, entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada