17 de setembre del 2020

Rosa Sanchis Caudet ens parla de "Què tinc ací baix? Per entendre la sexualitat"

 

El llibre Què tinc ací baix? Per entendre la sexualitat
no es va fer amb la idea de donar respostes tancades als dubtes sobre sexualitat. De fet, el títol mateix és un interrogant. Sinó que, des del major dels respectes vol acompanyar-nos en el camí per a que trobem les respostes. 
Rosa Sanchis és coautora amb Enric Senabre i Ana Ruiz del llibre Què tinc ací baix? i ens explica tot això i més en aquest vídeo: https://youtu.be/OT3dDXyjj8c


Penses que a les xiques no els agrada tant el sexe com als xics? “Maricó” i “homenot” formen part del teu vocabulari habitual? Consideres que la transsexualitat és una malaltia? Creus que el clítoris té la mida d’un cigronet? Opines que el binarisme és inqüestionable? En el sexe tot “flueix” i no cal preguntar ni consensuar? 
Si has contestat afirmativament alguna de les preguntes, potser et convindria revisar la idea que tens –i que t’han transmés– de la sexualitat i dels gèneres. Però si penses que el sexe és un fet  positiu, saludable i plaent entre persones lliures i diverses, i que mai s’acaba d’aprendre, aquest és també el teu llibre. 

Per saber més del llibre i veure la proposta didàctica: https://bullent.net/libro/3001-Que_tinc_aci_baix_Per_entendre_la_sexualitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada