13 d’octubre del 2020

Passejades per l'horta amb "Les plantes del nostre entorn"

 

Voleu conèixer la flora silvestre de Paiporta? Diumenge, 18 d'octubre podeu apuntar-vos fer una passejada per l'Horta acompanyats de Simon Fos i Àngels Codoñer, autors de Les plantes del nostre entornPrimer Premi d'Estudis Locals de Paiporta.

La participació és gratuïta, i la ruta començarà a les 10h en la porta de l'Ajuntament de Paiporta.  Cal estar a les 9,45 h. i haver reservat prèviament al telèfon 963971222 ext. 223, ja que l'aforament és limitat.
És obligatori l'us de mascareta.
Per saber més sobre el llibre: 



Davant la realitat del paisatge quotidià que sovint mirem i no veiem, i la del recurs cultural, visual i didàctic de l’horta de València, referent mundial entre els anomenats paisatges culturals, Les plantes del nostre entorn. Flora silvestre de Paiporta recopila la meravellosa diversitat vegetal que habita els nostres camps i el nostre espai urbà, amb l’objectiu de promoure el seu coneixement des de qualsevol enfocament. Potser noms siga necessària una mínima espenta per aproparnos amb una altra mirada a les plantes del nostre entorn. Amb aquest objectiu, el llibre presenta una acurada selecció de fotografies, amb descripcions senzilles, quasi limitades als caràcters importants per reconèixer la planta tractada o diferenciar-la d’altres semblants. La posterior descoberta d’aspectes relatius al seu origen, la seu ecologia, els seus usos populars o altres curiositats insospitades, ajudaran, a més a més, a conéixer-les i estimar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada