16 d’octubre del 2020

A Paiporta, "Conte contat... Històries en homenatge a Llorenç"


Diuen i expliquen que, no fa tant de temps, vivia un contacontes que tothom s’estimava: Llorenç. Com que cal recordar les persones bones sempre, escriptores i escriptors genials van inventar contes fantàstics com a homenatge; artistes dels pinzells de primera categoria li feren dibuixos... i, de tota aquella tendresa, va nàixer un llibre que ajudava als que queien malalts. I això és tan cert com que és el llibre que veus ací mateix.

Es tracta de Conte, contat… Històries en homenatge a Llorenç Giménez, que ha comptat amb la col·laboració solidària de 44 autores i autors (entre escriptors i il·lustradors). El llibre el composen 21 contes fets per a ser contats, en memòria de Llorenç.

Ajuda als que cauen malalts, perquè sempre sana llegir contes i també perquè els beneficis es donaran a l'Associació Carena d'Ajuda a malalts de càncer o altres malalties greus.

Paiporta és un dels quatre ajuntaments que ajudaren a escampar l'estima per Llorenç feta llibre. Paiporta és un poble que Llorenç s'estimava molt i més encara la seua biblioteca, que es troba a la mateixa plaça de l'Església de Sant Jordi (ja se sap, el del dia del llibre) i de la llibreria La Moixeranga. Un punt màgic d'un poble de l'Horta al que no li falta res. Ni metro per accedir-hi fàcilment.

Per això i per més coses la presentació a la Biblioteca Pública Municipal Maria Moliner Ruiz, de Paiporta (Pl. Església de Sant Jordi, 10) serà especial. 

Serà el dijous, 22 d'octubre de 2020, a les 19,30 hores (Com arribar-hi? Clica ací).

Han confirmat l'assistència l'escriptora Teresa Broseta; l'escriptor i mestre de l'escola Gavina Albert Dasí; l'escriptor i mestre Miquel Puig Cuadau; els il·lustradors i ex-alumnes de l'escola Gavina Pau BeltranPaula Peña i Manel Sanz i l'editora Núria Sendra.

S’aplicaran totes les mesures d’higiene i prevenció sanitària previstes a l’Acord del Consell Valencià i les Resolucions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública front a la COVID-19. Per això l'aforament és limitat, pots consultar més detalls al telèfon 96 39715 33.

Pots consultar aquesta i altres activitats culturals de la biblioteca en aquest enllaç

La totalitat dels autors de Conte, contat… Històries en homenatge a Llorenç Giménez, que l’han escrit i il·lustrat són:
Rosa Serrano i Miquel Pérez Robles; Carles Cano  i Paco Giménez; Fina Masgrau i Lourdes Bellver; Vicent Sanhermelando i Ada Sinache; Domingo Chinchilla i Elsa Pérez Robles ; Raquel Ricart i César Barceló ; Francesc Gisbert i Aitana Carrasco; Maria Dolors Pellicer i Pep Ferrer; Josep A. Fluixà i Manel Sanz; Fina Girbés i Montse Gisbert ; Enric Lluch i Núria Feijoó ; Vicent Pardo i Joana Tamarit; Miquel Puig Cuadau i Consuelo Vento; Josep Millo i Paula Peña; Teresa Broseta i Toni Cabo; Maria Jesús Bolta i Anna Garcia Toledo; Mercé Viana i Anna Roig; Jordi Raül Verdú i Pau Beltran; Almudena Francés i Pedro Viché; Pep Castellano i Canto Nieto; Albert Dasí i Jordi Junyent; Cristina Duran i Miguel Ángel Giner



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada