7 d’octubre del 2010

Canvi de lloc de la Festa pel Valencià


Edicions del Bullent participarem a la Festa pel Valencià. Ens alegrarà molt que passeu a veure'ns.

Hem rebut la següent informació sobre el lloc on es celebrarà la festa, que reproduïm per a que no quede cap despistat que acudsca a l'anterior lloc:

Les previsions meteorològiques anuncien pluja per al 9 d'octubre i l'organització  ha decidit  passar la FESTA PEL VALENCIÀ a cobert. L'acte se celebrarà a LA FIRA DE MOSTRES DE VALÈNCIA (Carrer Senda del Polvorí amb l'Avinguda de les Fires, València Fòrum Nord, Pavelló 8) i es respectaran els horaris d'eixida dels autobusos i  la programació prevista de dia. El dipòsit dels "Llibres de les claus" a l'escultura que ha creat Manuel Boix, les actuacions a l'escenari, els Tallers infantils i la Fira d'Entitats es desenvoluparan amb normalitat. 

El concert especial d'Obrint Pas,  quedarà ajornat per a la pròxima primavera.


PROGRAMACIÓ DEFINITIVA FESTA PEL VALENCIÀ

De 10:00 a 17:00 hores

Monument commemoratiu: LA CLAU QUE OBRI TOTS ELS PANYS
Durant tot el matí, els xiquets, xiquetes, pares, mares i docents de cada centre educatiu que haja participat en la realització del "Llibre de la clau" aniran dipositant-lo en l'escultura "La clau que obri tots els panys", creada per l'artista Manuel boix. 

Actuacions a l'escenari
Durant tot el matí se succeiran diferents actuacions de grups de xiquets i xiquetes vinculats a centres educatius o a associacions comarcals presentats per Pep Castellano, Cantó Nieto, Iolanda Muñoz i Enric Esteve.  Podreu veure la Coral del Micalet, que estrenarà el poemari de Marc Granell, el Grup Trobada, Àlvar Carpi, Paco Muñoz amb una  coral de 250 alumnes de Torrent, Marcel el Marcià i moltes més actuacions musicals i sorpreses d'escoles valencianes d'arreu de les comarques.

Tallers infantils
Centres educatius participants a les Trobades 2010, duran a la Festa pel Valencià els tallers que han preparat a la seua Trobada comarcal. Així mateix, també muntaran tallers per als xiquets i xiquetes associacions culturals i universitats. 

Fira d'Entitats
Entitats civiques i culturals, així com el món editorial., tindran un espai per a informar sobre les seues activitats.

Dinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada