17 de juliol del 2012

Els nostres 5 tasts més llegits


A hores d'ara, hem publicat a Issuu 40 documents. No tots són primers capítols o "tasts" -com solem anomenar-los perquè de vegades és un altre capítol el que posem-. També hi ha el Pla lector per a primària i alguna cosa més.

I tampoc tots els fragments en línia els hem publicat a Issuu, abans ho féiem en un pdf senzill a la fitxa del llibre que ve a ser el mateix tot i que no es veu tan bonic.

En definitiva, que som poc amics de llistes i simplificacions però sense una justificació clara, així que ens sumem al carro de les llistes. I... Allà van! "Els 5 més llegits" als prestatges d'Issuu de Bullent, fragments de llibres que podeu aprofitar per visitar i deixar-vos seduir pel que mostren, el que no es veu és encara millor:

En cinqué lloc, amb 1055 lectures, La copa dels orígens, d'Isabel Canet: Els quadres de la Galeria dels Uffizi amaguen un secret: al seu interior es desplega un món paral·lel on els famosos personatges pintats en el Quattrocento, escindits en dos bàndols, lluiten entre ells per la llibertat i la democràcia.


 

En quart lloc, amb 1157 lectures, Ara va de neu , de Josep Chapa: Abans d'eixir de viatge Alba havia confessat als amics el desig de trobar un tresor en la neu i Tània n'imaginava un de ben especial, el Ieti. Teo havia estat llegint un manual de supervivència per si de cas els calia construir un iglú i Erik ho tenia molt clar: ell només volia esquiar. De vegades però, la realitat pot superar els somnis...




El bronze a la nostra classificació, amb 1498 lectures, mig conte curt "El naixement dels noms comuns" del llibre Efectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser. Què seria si l'haguerem posat sencer? És el Premi Soler i Estruch del 2010.




En segon lloc, amb 6408 lectures, En Ric Rap Rondalles: El Musical Versions en rap de les Rondalles valencianes d'Enric Valor versionades per Vol de núvol. Aquesta publicació està ambientada amb música i tot, la que duu el cd del llibre. Una joia!




I al capdamunt de tot, com no, LA POESIA! I la poesia infantil, per més dades. 8319 visites per a les primeres pàgines del conte en vers d'un ratolí ben especial  El ratolí i les disfresses, d'Irene Verdú.





Tot això és al moment de fer aquest apunt. És el que tenen les llistes. Us convidem a furonejar entre aquestes i la resta de publicacions que habiten el nostre issuu (http://issuu.com/bullent), és possible que si la llista fos per un altre criteri, seria diferent... Quina llista farieu vosaltres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada