9 de juliol del 2012

Ens ajudes a trobar nom a una secció per a llibres que no són novetat?



Volem recordar llibres que ja fa temps que vàrem publicar, i pensem que encara són vigents, encara que la dinàmica de novetats del sector els desterre molt a sovint d'aquest blog.

Molts d'ells no han tingut opció d'aparéixer a la xarxa, ja que Edicions del Bullent fa 29 anys que publiquem: internet i totes aquestes eines que faciliten apropar els llibres als lectors ni tan sols existien.

Així que cada setmana a l'estiu enllaçarem aquí un llibre, la seua sinopsi i biografia de l'autor i pujarem a issu un capítol o algun altre contingut enriquit.

Va bé que les coses tinguen nom, així que ara volem buscar-li'n un a la nova secció. A la part esquerra hem fet una enquesta amb quatre possibilitats. Gaudim com a criatures experimentant amb els gadgets, ho hem de reconéixer! Per favor, participeu, ens fa molta il·lusió!!

I si te s'acudeix alguna altra opció, ens faria encara més feliços que ens deixeu un comentari en aquest mateix apunt.

2 comentaris:

  1. Permeteu-me que felicite aquesta iniciativa. Estic convençuda que la vida dels llibres és, per naturalesa, molt més llarga del que el ritme de les grans editorials ens ha marcat. En això hi ha un desfasament entre públic lector i visibilitat dels llibres que no ens afavoreix gens ni mica, als qui ens dediquem, siga en la funció que siga, al món del llibre. Així és que bona idea, aquesta de rescatar títols del fons del Bullent. M'agrada "Al fons del Bullent".
    Molta sort. Salutacions.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel comentari, Maria Josep, te l'agraïm molt. Posarem aquest títol a la secció, ja que és el que ha tingut més vots però com que ara és el moment d'estar més units que mai, potser en podriem buscar un de genèric i aplicar-lo totes les editorials valencianes. Per exemple, #Fonsvalencià... És una idea al vol. Què n'opineu a 96?

    ResponElimina