8 de febrer de 2013

L'estimes tant que li ho diries a cada minut? Regala-li un llibre!


Tot i que tradicionalment l'época escollida per a aquestes coses sol ser la primavera (ja siga primavera d'estiu o d'hivern). Quan estàs enamorat/da cada ocasió és bona per demostrar-ho. I amb un llibre segur que l'encertes.

Llegir un llibre junts no és més còmode que dormir abraçats, però sí igual de romàntic.

És de sobres sabut que el gènere ideal és la poesia i Estellés realment ajuda a acurtar distàncies i "rodolar per terra entre abraços i besos". Així que la nostra recomanació principal és aquesta i amb banda sonora incorporada, la dolça veu de Bertomeu. L'antologia 69 poemes d'amor i el llibre disc 7 d'Estelles amb set poemes musicats i interpretats per Bertomeu i un poema de Vicent Andrés Estellés fins ara inèdit.


De fet, si compres el lot aquesta setmana te l'enviem amb un bonic llaç, posem un poc de la nostra part per a crear ambient:


Si l'estimes, però no vols fer-ho tan evident... Rega-la-li un llibre també! Et recomanem Pell de gat, de Ma. Victòria LovainaSi l'estimes tant com si l'hagueres parit / engendrat, dis-li-ho amb alegria i ritme En Ric Rap Rondalles: El Musical:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada