15 de febrer del 2013

Bertomeu canta 7 d'Estellés a la 10a Nit d'Escola Valenciana


Bertomeu amb Pau Alabajos i Miquel Gil, un luxe! 

Aquí la informació que ens han fet arribar:
X NIT D'ESCOLA VALENCIANA - LA NIT ESTELLÉS


23 de febrer - Alacant

Hora: 19:00h.

Lloc: Sala Simfònica de l'Auditori de la Diputació d'Alacant - Passeig de Campoamor, s/n


Acte de lliurament dels guardons d'Escola Valenciana i presentació de les Trobades d'Escoles en Valencià 2013, amb un espectacle de poemes de Vicent Andrés Estellés musicats per Pau Alabajos, Miquel Gil i Bertomeu.

Enguany Vicent Pitarch, filòleg i sociolingüista de referència, rebrà el Guardó Extraordinari. El grup Al Tall, pel treball que han fet per la llengua i per la cultura durant aquestes quasi quatre dècades de trajectòria i per la renovació de la tradició musical valenciana, rebrà el Guardó a l'Ús Social del Valencià. Joan Ponsoda, per ser un referent al món educatiu valencià, rebrà el Guardó a la Trajectòria Individual.

Aquest any celebrem l'acte a Alacant perquè se celebren els 25 anys de l'Associació Cívica per la normalització del valencià de l'Alacantí i la Coordinadora de Centres d'Ensenyament de la Marina Baixa, dues entitats que conformen Escola Valenciana.

Podem consultar tota la informació per a l'adquisició d'entrades en aquest enllaç del web d'Escola valenciana: http://www.escolavalenciana.com/productos/index/169/1/entrades-x-nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada