19 de maig del 2014

A Alcoi, El pirata Pataxula en El tresor del monstre!


Navegar a tota vela i trobar tresors en coves marines està molt i molt bé. Però aquesta vegada el Pirata Pataxula s'apropa a la muntanya. La Coordinadora Alcoià - Comtat pel Valencià el duen als peus de la Mariola, a l'insigne ciutat d'Alcoi.

Bertomeu cantarà cançons de pirates, tresors i monstres marins a tot el qui s'acostes a escoltar-lo a l'Àgora d'Alcoi al C/ Sant Nicolau (davant del parc de la Glorieta) el divendres 23 de maig a les 18:30.

La llibreria Llorenç durà el llibre El pirata Pataxula en El tresor del monstre i el podreu adquirir allà mateix.

Quina aventura s'explica al conte?

El primer tresor que hagué de buscar el pirata Pataxula amb la seua tripulació va ser el tresor del monstre. Quina mala sort! Però era el que deia El Llibre dels mapes... En aquest llibre trobaràs una història sobre el valor de l'amistat i el respecte a la diferència.

Duu un cd amb el conte dramatitzat i les següents cançons: Cançó del pirata Pataxula, Cançó dels Pirates, Cançó del llibre dels mapes, Cançó de la cova, Cançó de les pirates i Cançó del monstre.



Ah, i a la vora de la Cova Tallada diu que hi ha un restaurant mariner que recomana al nostre pirata: http://www.elmarinodenia.com/2014/05/19/el-pirata-pataxula/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada