29 de maig de 2014

Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa al Litterarum de Móra d'Ebre


Aquest cap de setmana se celebra a Móra d'Ebre la 7a. Fira d'espectacles literaris. Litterarum.

I allà estarà Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa. El diumenge 1 de juny, a les 11.45h., la trobarem al 3r espai multimèdia de presentacions de llibres ebrencs, conduït per Jordi Llavina a la Carpa Estrella Damm.

A continuació, a la Carpa Fira del Llibre, Cinta Arasa signarà el llibre a les parades de venda de llibres durant mitja hora juntament amb altres autors. L'han anomenat «Signa’m lo llibre».

Fa molt bona cara!

Sinopsi de Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa:
Som al juny del 1909. Barcelona cremarà d'aquí poques setmanes, però ningú no ho intueix. L'Eulàlia, una adolescent de bona família, està convençuda que la vida de veritat només es llegeix als llibres. Acompanyarà el seu pare en un viatge de negocis al nord d'Anglaterra com a intèrpret. Fa la maleta a casa seva i no s'imagina que tardarà molt de temps a desfer-la, si és que la pot desfer mai. En el viatge descobrirà les condicions de vida dels obrers. L'Oliver, poc més gran que ella, li ensenyarà què vol dir treballar a una fàbrica... i que la vida de veritat també es pot viure.

I, per anar fent boca, la podeu escoltar també en aquesta entrevista a Ràdio Flix amb Aleandra Guerrero:Per si no funciona, aquí hi ha l'enllaç; http://www.mixcloud.com/radioflix/vaig-fer-la-maleta-un-dia-de-juny/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada