15 de gener del 2016

A un tir de pedra arriba a la 3a. edició


La Safor és mar i platja, món rural i centre comercial, festes i gastronomia, els grans clàssics del segle XV i la família Borja, però també muntanyes, valls, rius, boscos, barrancs, fonts, marjals, vies verdes, castells, monestirs, aqüeductes, coves i avencs, amb un nexe comú: una xarxa de sendes de muntanya i de pistes forestals que demanen ser explorades i que ens conduiran a tota mena de tresors naturals que desitjarem revisitar sovint, perquè ens esperen i els tenim colpidorament prop, a un tir de pedra.

I tant és així, que la gent els ha volgut visitar una i altra vegada, que A un tir de pedra. Inventari dels senders i camins de muntanya de la Safor ha arribat a la tercera edició, gràcies a milers de persones que el busquen i l'han comprat per treure'l a passejar per les muntanyes de la Safor.

Els seus autors, Vicent Cervera Peiró,  David Gomar Ibáñez i Óscar Martí Calafat acompanyaren al programa Fent camí de la desapareugda Punt 2 a la serra del Buixcarró i, per sort encara ho podem veure:


Vicent Cervera Peiró (Gandia, 1972) Membre fundador del Club Excursionista Mondúver, a més d’aficionat a la fotografia i membre del Grup Scout Parpalló, és un expert muntanyer que ha realitzat activitats per serralades com els Alps i ha ascendit als pics més importants de la península.

David Gomar Ibáñez (Gandia, 1972) Membre fundador del Club Excursionista Mondúver, apassionat de la muntanya i tota mena d’esports que s’hi relacionen. Excursionista i espeleòleg des de menut, va pertànyer durant molts anys al Centre Excursionista de Gandia, on va compaginar la seua afició al senderisme amb la participació activa en la recerca i la topografia de nombroses cavitats i avencs de la comarca.

Óscar Martí Calafat (Gandia, 1973) Membre fundador del Club Excursionista Mondúver, excursionista i espeleòleg des de menut, va pertànyer durant molts anys al Centre Excursionista de Gandia, on va compaginar la seua afició al senderisme amb la participació activa en la recerca i la topografia de nombroses cavitats i avencs de la comarca de la Safor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada