24 d’octubre del 2017

Escrivim.Seqüències didàctiques per a l’escola. Minipresentació a la Plaça del Llibre de València



El proper dia 3 de novembre, a les 18,15 hores dins de la programació de la 5ª Plaça del Llibre, tindrà lloc la presentació del llibre ‘Escrivim. Seqüènciesdidàctiques per a l’escola’ d’Alícia Santolària, Paulina Ribera, María José García Folgado, Eduardo España, Betlem Soler, Montse Payà i Anna Lorena Gordó.

L’escriptura és un dels eixos centrals de l’escola, tant perquè actualment resulta imprescindible per a la comunicació en la vida social i laboral com també perquè és necessària per a aconseguir uns bons resultats en el conjunt de les matèries que l’aprenent du endavant.

El grup GIEL (Grup d’Investigació en Ensenyament de Llengües) de la Universitat de València, s’ocupa de la investigació en escriptura en els diferents nivells educatius i en aquest llibre es reflecteix un projecte d’ensenyament amb seqüències didàctiques que desenvoluparen conjuntament amb el CEIP Jaume I de Catarroja.

La Plaça del llibre se celebra a la Plaça de l'ajuntament de València durant els dies 1 al 5 de novembre. La Plaça del Llibre és la major mostra de literatura en valencià a la ciutat de València. Un punt d’encontre per a editorials que editen en català, llibreries, autors, il·lustradors, bibliotecaris i tot aquell que aprecie els bons llibres.

Serà una presentació curta, d'uns 30 minuts, així que a continuació qui ho desitge pot anar a l'ajuntament de València ja que allí el Col·lectiu de Mestres Jubilats Freinet ha organitzat un Homenatge a la mestra republicana Empar Navarro.

El divendres 3, per tant, pot ser considerat el Dia dels i les mestres a la Plaça del llibre de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada