2 de febrer del 2018

"El Mondúver a un tir de Pedra" al Mercat de la Terra




El proper diumenge 11 de febrer el Mercat de la Foradà serà a Benirrama, a la Vall de Gallinera, entre les 10 i les 15h.

Allí, Òscar Martí, un dels  autors d'El Mondúver a un tir de pedra, acompanyat de l'editora  Núria Sendra, farà una xarrada al voltant del llibre  a les 12:30, explicant anècdotes que descobriren mentre feien el llibre i potser alguna que hagen descobert després.

Al nord de la comarca de la Safor s’alça un compacte i piramidal massís calcari coronat per un dels cims senyers de la província, proveït d’unes profundes arrels que s’endinsen al passat més pregon del País Valencià, El Mondúver.

El Mondúver a un tir de pedra conté 408 pàgines a tot color amb 32 rutes de 4  nivells de dificultat distingits per colors. És un llibre de senderisme, però no únicament ja que els autors aprofiten per a il·lustrar al lector dels nombrosos valors etnogràfics que es poden trobar a cada ruta. És també un llibre de capçalera per viure la propera eixida a la muntanya abans i tot de fer-la. I, no cal dir-ho és un excel·lent regal per a qui estime la nostra terra.

Podeu fullejar les primeres pàgines i saber més del llibre a https://www.bullent.net/libro/3224-El_Monduver

Podeu consultar l'esdeveniment al següent enllaç https://www.facebook.com/events/178955889375848/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada