23 de febrer del 2018

Els poemes viatgers arriben a la Font d'en Carròs


El proper divendres 2 de març a les 18,00 hores, fan parada a la biblioteca de la Font d'en Carròs els Poemes Viatgers, de l'escriptora Joaquina Barba i il·lustrats per Noèlia Conca.

A l'acte, comptarem amb la participació de l’autora, així com d'uns acompanyants molt especials que faran una interessant posada en escena d'aquest singular viatge: Laura Salort, Llum Marco, Sergi Millet i Gema Bohigues ens recitaran alguns poemes, abraçats per les notes musicals de Tessa Gálvez al clarinet i Miquel Maldonado a la tuba.

El llibre, recomanat per a lectors de 8 anys cap endavant, ens porta, a sobre de l'estora màgica dels poemes, a l'estació dels somnis. En arribar, personatges molt especials ens estaran esperant: un drac alat, un pardal africà, la gnoma Ramona, un gegant molt educat.. i molts altres que de segur ens agradarà conéixer. Sense dubte, una manera molt divertida de llegir poesia.

Per saber més sobre el llibre, veure la guia didàctica o llegir les primeres pàgines: https://www.bullent.net/libro/3074-Poemes_viatgers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada