23 de desembre del 2019

Lliurament del 39é Premi Enric Valor. 10 de gener de 2020.


Divendres, 10 de gener de 2020, es lliura el 39é Premi Enric Valor de literatura juvenil. 3 dies després farà 20 anys de la mort de l'il·lustre escriptor.
L'acte de lliurament del premi serà, com és tradició, al Centre Cultural de Picanya a les 20:30 hores. El premi està convocat per l'Ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha de triar quina de les obres presentades es fa amb el prestigiós guardó dotat amb 6.000 euros, un gravat del pintor Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent.

El lliurament d'un premi és un acte solemne, que enguany estarà dedicat a la memòria de Llorenç Giménez, el que es veurà en l'actuació d'Escorgavina, la Coral de l'Escola Gavina, feta a la seua mida. La resta de l'acte tindrà acompanyament musical de Maria Faubel.

A continuació, gaudirem d'un còctel de germanor a la Sala d'Exposicions Carme Alborch, envoltats de l'exposició "La Bona Salut de la Música Popular Valenciana – Fonoteca José Luis Alabarta".
Entre les activitats culturals que es realitzen al voltant del Premi Enric Valor està la visita de Vicent Enric Belda, guanyador del guardó de l'any anterior amb "Unes veus a l'altra part del mur", als centres educatius de secundària així com a l’escola d’adults de Picanya.

Us deixem un vídeo de l'acte de l'any passat:

http://www.picanya.es/informacio/picanya-tv/programacio/cultura/i/13453/240/38e-premi-enric-valor-de-narrativa-juvenil

I un altre del guanyador de l'any passat presentant l'obra guanyadora: https://youtu.be/0771JeVawP8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada