26 de desembre del 2019

A Xaló i a Parcent: 'Tot és una llarga nit' de Joan Elies Andrés


Tot és una llarga nit, de Joan Elies Andrés, ens convida a començar l'any de presentacions en un dels racons més bonics de la geografia valenciana: a la Vall de Pop. 

El 2020, comença tal i com va acabar el 2019, per tant. Alcalalí ja va acollir aquesta novel·la curta que parteix de l'episodi històric del segrest del baró de Parcent per part dels pirates al segle XVI, ara és el torn de Xaló, el divendres 3 de gener i, ineludiblement, el dissabte dia 4, Parcent.

El divendres 3 de gener de 2020, 
a les 19 hores
al Museu etnològic de Xaló,
amb participació de Gerard Fullana, diputat i regidor de patrimoni, de l'editora Núria Sendra i de l'autor, Joan Elies Andrés. 


El dissabte 4 de gener de 2020, 
a les 18 hores
a la Musical de Parcent,
amb participació de l'editora Núria Sendra i de l'autor, Joan Elies Andrés. 


Tot és una llarga nit, de Joan Elies Andrés:
Un quadern de pell freda interromput i un misteriós quadre sense rostre canviaran el destí de Pelegrí Català de Valeriola. El primer dels protagonistes de la novel·la, és primogènit d’una de les nissagues amb més renom del cap i casal i veurà l’oportunitat de reescriure la pròpia existència a través del periple vital viscut un segle abans per un altre noble. És l'altre protagonista: Pere de Perandreu i Roda, baró de Parcent, pres pels pirates barbarescos en un dels raptes més èpics del segle XVI valencià.
Tensions socials i religioses, pirateria, traïcions i venjances s’alternen en aquesta novel·la basada en fets reals que dibuixa la cruesa d’una època i incideix en l’obstinació a perpetuar-se i no caure en l’oblit.

Per saber més del llibre: https://bullent.net/libro/3255-TotLlargaNit


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada