5 de juliol del 2021

Ester Vizcarra ens parla d'"Amaga't dels drons" en un vídeo

 


Com es veu a la fotografia que ha fet Judith Vizcarra, no només les persones, també als felins els agrada "Amaga't dels drons". Ho va fer al jurat que li va donar el 40é Premi Enric Valor, als lectors joves que ja l'han llegit i també als joves d'esperit.

Ester Vizcarra, en el vídeo (que podeu veure a: https://youtu.be/1sG2xvN6mpw) que ha fet per a parlar-nos del llibre, ens comenta algunes coses que podrien donar-nos una pista sobre l'èxit del llibre. 

Un fragment del que hi diu: «Les històries sobre el futur no parlen gairebé mai del futur, són una manera de cridar l’atenció sobre el present: el consumisme que actualment ha arribat a un alt nivell, està encara més potenciat i legislat al món d’Aura. L’alimentació artificial ha sigut portada a l’extrem amb la producció d’aliments sintètics, la desconnexió amb la natura és total. I tot això s’ha fet amb l’excusa del bé general. Només que no tots els ciutadans hi estan d’acord i l’aventura d’Aura es converteix en punt de partida per intentar canviar algunes coses.» 

»Aquesta és una història d’amistat i amor als animals i la natura. Però també una història de rebuig al consumisme, de demanda de solucions imaginatives i humanes als problemes de la societat.»




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada