28 d’octubre del 2016

El mes de les lletres de l'Alcúdia



Comença el 16é Mes de les lletres de l'Alcúdia.
Ens han fet arribar un programa cultural molt complet. Amb moltíssimes visites d'escriptors i escriptores als centres. En concret els llibres de Bullent que comptaran amb la visita dels autors i autora  a l'Alcúdia són:



Dimecres 2
CEIP Les Comes Animació lectora
Dinosaures a les Illes Columbretes, JULI CAPILLA, Edicions del Bullent

Lledó i Guillem se'n van d'excursió amb l'escola a Castelló. Els espera una visita en vaixell per les drassanes i les clotxineres del port. Però van més enllà, i s'endinsen per la mar oberta. De sobte, una tempesta els arrossega a tots mar endins fins arribar a les illes Columbretes. Allí, es troben amb uns animals fabulosos que no esperaven: els dinosaures! Una aventura divertida i inesperada per les nostres illes del nord, reserva marina i prodigi de la naturalesa.


Divendres 11
CEIP Heretats Animació lectora
CEIP Les Comes Animació lectora
La mona lectora, LLORENÇ GIMÉNEZ,
Edicions del Bullent

A la selva viu una mona molt curiosa, solidària i treballadora. Cada nit explica contes d’una maleta que és a l’altra banda del riu. Una nit, una tempesta brutal destrossà el pont. La mona ha de creuar ara el riu, però un cocodril i un tauró no li ho posen fàcil...


Dilluns 28
C. Sant Andreu Animació lectora
El balneari dels àngels, ELI LLORENÇ,
Edicions Bullent

Fa quinze anys que Cris no anava al poble. Tot ha canviat molt. Ara, però, algú reclama la seua presència des de l'altre món. Haurà d'enfron­tar-se a fets, persones i records que havia su­pe­rat: la colla d'amics, el primer amor que mai no s'oblida. Tanmateix, no hi ha temps per a la nostàlgia, ha de resoldre un cas al que s'hi juga la vida. Amb l'ajuda del seu grup d'investigació i la providència divina de Lakshmí, Cris arribarà al cor de la trama a El bal­neari dels Àngels.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada