13 d’octubre del 2016

Booktrailer de L'estranya que habita els meus somnis, de Lourdes Boïgues


Quatre joves artistes han realitzat aquest booktrailer de L'estranya que habita els meus somnis, Lourdes Boïgues. Bona feina Mónica Villacorba, Leyre Valero, Pau Aracil i Núria Aracil! Moltes gràcies!

Sabina és una xica privilegiada: és bonica, és popular, té amigues que l'estimen i una família rica que la protegeix. Després d'una sessió d'hipnosi de broma, una estranya s'instal·la al seus somnis i s'entesta a fer-la sofrir. Qui és la xiqueta que l'està tornant boja? Per què Sabina de sobte sap parlar portugués? En lloc d'acudir a les seues amigues, busca l'ajuda d'Empar, que acaba d'arribar a l'Institut i no sembla tindre ganes de fer amics, ja en té prou amb els seus problemes.

Lourdes Boïgues i Chorro (Simat de la Valldigna, 1968) Compagina la faceta d’escriptora amb el treball de tècnica en l’Administració de la Generalitat Valenciana. A més de llegir i escriure, li agrada passejar per la muntanya, veure pel·lícules i gaudir del temps amb la seva família. Ha publicat tretze obres, sis de les quals en Edicions del Bullent:  El secret de Caterina Cremec,  Estel estel·lar (Premi Enric Valor de narrativa juvenil), La taverna del bandolerEstel i els àngels i La venjança de Caterina. Entre els premis guanyats destaquen el Premi Carmesina, Premi Enric Valor, el Premi Vicent Silvestre, el premi Benvingut Oliver o el Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona. Amb L'estranya que habita els meus somnis va quedar finalista del Premi Enric Valor.

El dia 22/10 es presentarà L'estranya que habita els meus somnis  a la Plaça del llibre (pl. de l'ajuntament de València) a les 19h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada