11 d’octubre del 2016

A la Pobla de Vallbona, Pep Castellano farà animació lectora de El rap de la gallina Carolina i altres contes


La gallina Carolina continua amb la seua imparable carrera musical, allí on la reclamen, sempre atenta als seus fans. Aquesta vegada, visitarà la Pobla de Vallbona, dins dels actes Lletres a la Vallbona. Serà el pròxim dimarts 18 d'octubre a les 17:30 hores, en la Biblioteca Municipal (Av. Colon, 95).

Els que coneixen la història dEl rap de la gallina Carolina, de Pep Castellano i Canto Nieto, no es cansen de ballar, cantar, escoltar i llegir l'artista independent que més sona a tot arreu!
Però, a part de sentir el famós rap de la gallina Carolina, també faran animació d'altres llibres, que han publicat en tots aquests anys.

Pep Castellano (Albocàsser, 1960) i Canto Nieto (Zamora, 1960) són una parella molt animada i riallera. Els agrada inventar-se històries i explicar-les. No seria estrany que te’ls trobares a l’escola, a la ràdio o en qualsevol racó explicant un conte. L’un com a escriptor i l’altra com a il·lustradora ja han fet alguns llibres conjuntament. Per exemple, en Edicions del Bullent han publicat Marta Martí, la reina del rodolí, Jaume, el gos i l’humà rabiós, Les puces vampires, Marta Teixidor, la dona ascensor, Domadora de mar, Els pirates no ploren, La Panderola, un tren que vola i Guardians del gel.


Vos recordem que a la nostra pàgina web, podeu descarregar-vos la música del rap de la gallina Carolina, per poder llegir, cantar i ballar tot a l'hora!
Ací teniu l'enllaç a la fitxa del llibre amb més informació: http://www.bullent.net/libro/2785-El_rap_de_la_gallina_Carolina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada