20 d’octubre del 2016

A Gandia, Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils


Elvira Cambrils va guanyar l'any passat el Premi Soler i Estruch amb un llibre viatger, Vestida de lluna. Així, que el mateix llibre demana que el portem a diverses poblacions a veure món. La pròxima parada es a la Safor.

El pròxim dijous 27 d'octubre, a les 20 hores, la professora Imma Boscà es farà càrrec de la presentació de Vestida de lluna a la Llibreria Ambra de Gandia (Av. Alacant, 12), on també comptarem amb la presència de l'autora.

Vestida de lluna és un llibre de viatges que pot llegir-se com una novel·la construït amb setze històries encadenades per la veu de la narradora. L'escriptora recrea els paisatges estimats de la cultura clàssica -Delos, Troia-, el romanticisme oriental -Istanbul, Amman-, el nord d'Àfrica -Marràqueix, Sousse-, reviu l'èxode valencià a Nova York de principis de segle XX i les penalitats i la sensualitat de la Cuba actual. L'amor, la finitud, les migracions humanes, l'amistat, la fantasia, les dificultats i l'alegria del viure bateguen en aquestes narracions.

A continuació, vos deixem el Booktrailer del llibre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada