26 d’abril de 2011

A Barcelona, Els papers àrabs i Ivan Carbonell


Espai País Valencià ha organitzat una presentació del llibre guanyador del 30é Premi Enric Valor: Els papers àrabs, d'Ivan Carbonell.

A BARCELONA

Data: Divendres, 29 d'abril de 2011
Lloc: Espai Mallorca (c/del Carme, 55)
Hora: 19:30 hores
Organitza: Espai País Valencià, en el context de la Setmana Cultural.

L'acte comptarà amb la presència de l'autor, amb introducció de Josep González, d'Espai País Valencià.

Sinopsi del llibre:
Des de Cocentaina i des de Riba-roja de Túria, dos instituts s’han posat d’acord per anar junts de viatge a Andorra i a Rialp. La troballa d’una carta xifrada que parla d’un misteriós tresor àrab connectarà els protagonistes amb una història de bruixeria perduda a través dels segles i dels arxius. Per seguir-ne la pista, la colla de joves haurà de desxifrar antics manuscrits. Vigilats per un misteriós professor, s’arriscaran a cercar un tresor tan perillós com intens és el sabor del primer bes.

 Ivan Carbonell Iglesias, va nàixer a València el 1979 és llicenciat en Filologia Catalana i llicenciat en Humanitats per la Universitat de València, on estudia el Grau d’Història. És professor de Valencià en Secundària i ha guanyat nombrosos premis de literatura breu, com ara el Sambori universitari, el Felipe Ramis o els Premis Bancaixa-Universitat de València. Té publicada a l’editorial Tabarca La nit de la princesa i amb la novel·la El secret del Mas de la Pedra va guanyar l’XI Premi de Narrativa Ciutat de Torrent 2009. Amb Els papers àrabs ha guanyat el 30é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. És membre de l‘Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana (AILC) i del Centre d’Estudis Contestans de Cocentaina (CEC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada