16 de maig del 2011

Rondalles d'Enric Valor en clau de rap. Llibre-disc






En el centenari del naixement d'Enric Valor, tothom s'està volcant a fer-li reconeixements que el mestre Valor tenia ben merescuts.

Edicions del Bullent, com a editors de les Rondalles Valencianes ja li'n férem en vida: posàrem el seu nom a un premi literari que ja va per la 31a. edició, férem una exposició i diversos videos, etc... la qual cosa no impedeix que ens sumem als homenatges també ara a la nostra manera.

I realment estem ben contents del que hem fet. En col·laboració amb la productora Més de mil, hem publicat el llibre disc En Ric Rap Rondalles: El Musical: una reinterpretació de sis rondalles en clau de rap , en format àlbum. Tapa dura, a tot color profusament il·lustrada i el cd al mig de la coberta perquè la música és ací la protagonista.

A continuació us posem un enllaç a Issuu on hem penjat una mostra de cadascuna de les rondalles amb el fragment corresponent de cançó:






Els intérprets són Vol de núvol, una companyia teatral formada bàsicament per membres de Rapsodes. Per tant, a més del llibre-disc, també ofereixen un espectacle on es mescla tatre, rap i soul creant un autèntic musical a l'estil de Broadway per redescobrir Enric Valor i dur a llenguatges actuals els contes populars valencians.

L'espectacle es va estrenar a la Nit d'Escola Valenciana. Ací tenim un video de presentació:

1 comentari: