10 de maig del 2011

Troba el tresor d'Els papers àrabs i guanya un premi!


Els papers àrabs, d'Ivan Carbonell Iglesias, mescla una antiga història de bruixeria perduda a través de segles i d’arxius amb les aventures actuals d’un grup de joves de Cocentaina i de Riba-roja. Els joves, que es coneixen en un viatge a Andorra i a Rialp, descobriran manuscrits àrabs amagats durant segles per les serres de Riba-roja i Vilamarxant, llegiran els versos de l’Espill de Jaume Roig i una nit màgica coneixeran el sabor de la por. Perseguits per estranys personatges, vigilats per un misteriós professor, entre nits de discoteca i excursions nocturnes a la serra aniran enamorant-se entre ells mentre resolen un misteri indesxifrable. Un misteri de papers àrabs i d’un tresor prohibit.
Animats pel llibre, ens hem engrescat en la búsqueda de tresors i n'hem trobat molts. El temps dirà si hem d'estar contents o no de les troballes però, de moment, ho hem passat bé.
I com que ens agrada compartir amb els amics les coses bones, hem amagat a la guia didàctica elaborada per Natxo Moral un cofre com el que es veu a dalt.


Considerem aquesta guia didàctica un dels tresors que ens hem trobat però, no patiu; també hem pensat en un premi físic.


Si ets el/la primer/a a troba el cofre, explica’ns on era al nostre blog, facebook o a  info@bullent.net i t’enduràs de regal una col∙lecció de llibres guanyadors del Premi Enric Valor de narrativa juvenil.

Endavant amb l’exploració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada