10 de desembre del 2011

A Simat, Isabel Canet i "La copa dels orígens"Si sou a prop de Simat de la Valldigna (o si hi podeu acudir), preneu nota de la presentació del llibre La copa dels orígens, d'Isabel Canet

Data: Divendres, 16 de desembre
Hora: 19:30 h.
Lloc: Sala d'Exposicions de la Casa de la Cultura de Simat de la Valldigna


Organitza: L’associació Cívica Nacionalistes de la Valldigna

Col·labora: Excm. Ajuntament De Simat De La Valldigna


La presentadora serà Anna Català Verdú, professora de valencià i francés de l'IES La Valldigna.

Sobre el llibre: Els quadres de la Galeria dels Uffizi amaguen un secret: al seu interior es desplega un món paral·lel on els famosos personatges pintats en el Quattrocento, escindits en dos bàndols, lluiten entre ells per la llibertat i la democràcia. En el viatge de fi de curs a Florència, Sílvia descobreix accidentalment el món dipinto i es converteix en la custòdia d’un instrument poderós: una copa màgica capaç d’invertir el curs de la guerra. Perseguida per una duchessa experta en bruixeria i assistida per tres mags, viurà una aventura extraordinària en la qual trobarà l’amor i s’enfrontarà amb el misteri insondable de la seua pròpia identitat.

Isabel Canet Ferrer (Simat de Valldigna, 1970) és llicenciada en Geografia i Història, especialitat Història de l’Art. Ha publicat Or i Vellut. Retrats de dones de Gandia (2007),  a més de diversos relats breus. També ha publicat en revistes especialitzades articles relacionats amb l’art i la història valenciana. A hores d’ara treballa en l’estudi i catalogació del patrimoni cultural. Amb La copa dels Orígens ha quedat finalista del XXXé Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada