11 de juny del 2012

Ioli complements, de Toni Sanz Nou llibre #LIJ


Acaba d'arribar de la impremta el darrer llibre d'Estrella de mar (i el que fa 30!): Ioli complements. És un llibre per a lectors de vuit anys o més.

Ací teniu un enllaç a la fitxa del llibre, on a poc a poc anirem enllaçant elements multimèdia (videos, propostes didàctiques, jclics, etc.) per a enriquir-ne la lectura.

Ioli és una jove periodista compromesa en la defensa del medi ambient mitjançant un programa de televisió d'èxit. Malgrat això, tot el seu equip és acomiadat de la televisió. Envoltada dels seus col·laboradors, es vorà embol·licada en una sèrie d'aventures que afrontaran des d'un refugi secret al cim d'un turó

Esforç, amistat, paciència i sentit comú, amb una pinzellada de màgia, són les lliçons que podem aprendre al llarg d'aquestes divertides aventures.

Toni Sanz ( Tortosa, 1965) és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València, i actualment treballa al CEIP Juan Carlos I d’Almenara. En 2011, amb Diablos en un mural, va guanyar el XXXIII Premi de Narrativa “Joan Fuster”, organitzat per l’Ajuntament d’Almenara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada