12 de setembre del 2012

Amb el jclic d'Àlex i les portes estel·lars, de Xavi Mínguez, tenim el Quadern digital complet #TIC






Hem afegit un joc interactiu en jclic al quadern digital (la pàgina accessible dels recursos pedagògics del llibre) d'Àlex i les portes estel·lars i podem dir que tenim els elements bàsics complets.

Podem trobar-hi, a més de la sinopsi i coberta del llibre, un vídeo on l'autor ens fa cinc cèntims de la història, una Proposta didàctica en PDF (954Kb), de Xavier Mínguez i Elena Pérez, per a Primària i Secundària i el Joc interactiu en jclic elaborat per Isabel Fuertes al qual ens referiem a l'encapçalament.


A la part dreta de la fitxa del llibre podem trobar algun element més, com ara una Dramatització i entrevista que li féren a l'autor al programa Alta fidelitat d'Amàlia Garrigós, a Radio 9 o un enllaç a un altre víde, aquest de l'Entrevista a la Fira del llibre de València  que va realitzar Manolo Gil.

En definitiva, la voluntat és poder aprofundir en el llibre tant com vulguem, creieu que falta alguna cosa?

Sinopsi d'Àlex i les portes estel·lars: A Àlex no li van molt bé les coses a l'escola, encara que almenys ha aconseguit que sa mare li compre una pistola obriportes estel·lars al multipreu del cantó. Però la sorpresa vindrà quan descobrisca que la pistola obriportes estel·lars funciona!!! Així, travessa la porta estel·lar per tal d'arribar a una dimensió desconeguda: la dimensió dels superherois. I quina no serà la seua sorpresa quan veu que els superherois l'esperen impacient: necessiten que es convertisca en un d'ells. Però quin? Caldrà provar els superpoders de tots. A través de les seues aventures, Àlex, aprendrà que un gran poder suposa una gran responsabilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada