3 de setembre del 2012

Pla lector d’Educació Secundària Obligatòria d’Edicions del Bullent, per Pilar Puchades


Arran de la publicació del treball de Mario Viché“La màgia de les històries”, Pla lector d’Educació Primària 2012/2013d’Edicions del Bullent i vista la gran conveniència que ha suposat per als docents en quant a eina orientadora de l’activitat lectora, hem pensat que realitzar una guia de característiques semblants per a Educació Secundària Obligatòria seria força profitós.

Pilar Puchades, professora i directora de la col·lecció Esplai ha fet un magnífic treball, ajustat a més al que demana l’administració en les recents ordres publicades al voltant de la promoció de l’activitat lectora als centres docents.

Podeu trobar aquest Pla lector desde la pàgina d'inici del web de Bullent, punxant damunt la imatge que encapçala aquest apunt (a la part inferior dreta) o bé directament anant al següent enllaç:  http://bullent.net/plalector-eso

Allà el trobareu complet en format word, pdf o visualitzable a través d'issuu. I també, la graella de lectures recomanades per separat amb enllaços a les fitxes dels llibres.

Pilar Puchades ens explica que "el Pla lector d’Educació Secundària Obligatòria d’Edicions del Bullent té el propòsit d’erigir-se en una ferramenta útil per als professionals de la docència que busquen una sèrie de lectures pels seus pupils i l’objectiu primer de contribuir al desenvolupament de l’autonomia dels i les estudiants per apoderar-se dels mètodes i dels mitjans escaients que els permeten desenvolupar la comprensió lectora però també processar informació, atribuir-li un significat, construir textos i comunicar resultats i, en definitiva, gestionar la lectura personal fins convertir-la en una activitat permanent i de plaer". 

Com que no es tracta d'una proposta tancada, ens agradaria molt que ens fereu arribar les vostres experiències o variacions o la vostra opinió, també.

Aquí el podeu fullejar a través d'issuu:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada