21 de gener del 2013

Es convoca el Premi Carmesina 2013, 23a edició.



La Mancomunitat de municipis de la Safor ha convocat el Premi Carmesina de narrativa infantil del 2013, es tracta de la 23a. edició d'aquest certàmen.

El premi Carmesina compta entre els seus guanyadors a primeres plomes de la nostra literatura, que és rica en bona producció per als més joves. Noms ben reconeguts com ara Carles Cano, Teresa Broseta, Estrella Ramon, Núria Pradas, Pep Castellano, Francesc Gisbert, Pepa Guardiola, o Lourdes Boïgues l'han rebut o, fins i tot en alguns casos han començat a publicar de la seua mà.

Les bases, tot just acabades de publicar indiquen que les obres han d'anar dirigides a lectors entre 8 i 11 anys. El premi és enguany de 2500 euros i la publicació de l'obra per part d'Edicions del Bullent. I els requisits que estableix són que l'extensió de les obres ha de ser entre 20 i 40 fulls, han de presentar-se 5 còpies, no han de dur nom (ha d'anar en un sobre a banda).

El 4 d'abril de 2013 acaba el termini per presentar obres (com a màxim dues per persona) i el lliurament serà el 17 de maig de 2013.

L'obra que el va guanyar l'any passat és Set Blancaneus i un nan, de Carles Cano, una versió gamberra de Blancaneu i els set nanets.

Podeu obtindre informació més detallada sobre les bases en aquest enllaç: http://www.bullent.net/premi-carmesina/

I sobre altres premis que també publica Bullent (ja siguen vigents o no) en aquest enllaç: http://www.bullent.net/premis/


Guanyadors d'anys anteriors:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada