7 de gener del 2013

Carles Cano presenta Set Blancaneus i un nan. Vídeo





Set Blancaneus i un nan, de Carles Cano i Núria Feijoó

A partir de 10 anys.

El nan de les set Blancaneus no s'ho passa tan bé al llibre com es podria deduir a partir de la imatge de la coberta. Núria Feijoó, tota simpatia, ens ha volgut mostrar una de les amables. Carles Cano ens conta com les va passar ben magres, sort que ha estat comerciant tota la vida i intel·ligència i dots de persuasió no li'n manquen... Aquesta versió de la Blancaneu fa riure a tots els que l'han llegit i en aquest vídeo Carles Cano ens el presenta:




Més informació a la fitxa del llibre, clica ací.

Carles Cano, (València, 1957) és Llicenciat en Filologia Catalana i ha treballat durant 20 anys com a professor d’institut. Ha publicat més de cinquanta llibres en diverses llengües. És també guionista de ràdio, televisió i còmics, així com autor teatral i contacontes. En Edicions del Bullent ha publicat anteriorment La caputxeta negra. Web de Carles Cano


A la Núria Feijoó (Barcelona, 1973) li agrada tirar-se de cap a la piscina quan no hi ha banyistes ni altres nedadors a prop, per a no esquitxar, és clar. També li agrada sorprendre’s a diari de les coses misterioses que passen al seu voltant, com ara la desaparició d’uns pots de pintura acrílica que guardava en un calaix, o l’aparició d’un Mac silenciós que l’ajuda a posar color en els seus dibuixos traçats a llapis.
Des de que va decidir canviar de professió, abandonant el món de l’arquitectura  per emprendre l’aventura d’il·lustrar, ha fet ja una uns quants llibres, que han anat poblant el seu cap de personatges interessants i meravellosos paisatges a color.
No té animals a casa perquè,  entre d’altres coses, és al·lèrgica al pèl dels gats. I com que tampoc té un jardí, s’acontenta amb les quatre espècies de plantes  que poden créixer bé en els testos de la seua diminuta terrassa. Blog de Núria Feijoó. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada