9 de setembre del 2013

Quin enrenou al formiguer!, de Mercé Viana i Noelia Conca. Novetat editorial

Quin enrenou al formiguer!, de Mercé Viana, acaba d'arribar d'impremta. Tal i com ens té avesats l'autora, es tracta d'una història divertida, que atrapa des de la primera pàgina.

El primer que trobem, de fet, és un enrenou al formiguer. Unes formigues nodrisses espantades enfront la diferència d'una de les formiguetes acabades de sortir de l'ou de la primera posta de la nova reina. És un conte recomanat per a lectors a partir de 8 anys. I sí, ens acosta al món de les formigues, però també posa en valor l'ensenyament i la cultura per a solucionar els problemes, per a aprendre a acceptar que tots som diferents... I ho fa d'una manera tan divertida!

Aquest és el text de la contracoberta:

Quin enrenou s’havia muntat al formiguer! Els crits se sentien d’ací i d’allà de les galeries.

Aixó diu que era i no era una formigueta que havia nascut moooolt diferent a la resta.
Sort que sa iaia, la reina mare, era una formiga súper sabuda i... ai! però si us estic contant el conte!
Mireu, el millor serà que obriu les pàgines d’aquesta història tan especial per gaudir-la de debò.

Mercè Viana, Lliura i escriptora mediterrània escriu històries fantàstiques on barreja l’humor amb els sentiments dels personatges i els problemes de la vida, de manera figurada.
Endinsar-se en els mons imaginaris és la seua passió.


Noelia Conca  va nàixer a Biar. És professora de plàstica de professió, il·lustradora d’il·lusió.

Mercè Viana(Alfafar, 1946) és escriptora i pedagoga. És tota una institució com a mestra del moviment de renovació pedagògica i també com a autora especialment de literatura infantil i juvenil. Ha treballat en totes les etapes de l'educació, des de l'escola infantil fins la Universitat i a la Formació Permanent del professorat.

Ha guanyat nombrosos premis literaris, entre els quals dues vegades el Samaruc dels bibliotecaris, el Vicent Silvestre i el Premi Carmesina de literatura infantil.
Amb més de 60 llibres publicats és un referent de la nostra literatura infantil i juvenil. En edicions del Bullent també ha publicat El conillet cosmonauta El papalló pintor, El misteri de l’andanaEl secret de l’estora Leonora Mei-mei vol ser rei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada