14 de novembre del 2013

A l'altra banda de les muntanyes, de Maria Jesús Bolta, a la Plaça del llibre



Els dies 21 a 24 de novembre es celebrarà enguany per primera vegada La plaça del llibre un esdeveniment cultural que ha estat organitzat conjuntament per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i el Gremi de Llibrers.

Hi haurà presentacions, conta-contes, venda de llibres i moltes altres activitats que es poden consultar aquí: http://www.placadelllibre.com/ i serà a la ciutat de València, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània  (c/ St. Ferran, 12).

La primera de totes les presentacions serà del llibre A l'altra banda de les muntanyes, de Maria Jesús Bolta. Serà el dijous 21 de novembre, a les 19 h. Comptarà amb la presència de l'autora, Maria Jesús Bolta, i de l'editora, Núria Sendra, i anirà a càrrec de l'escriptora Mercé Viana.



A l'altra banda de les muntanyes és una novel·la sobre l'emigració (la família de la protagonista viu a París i tornen al poble a l'estiu) i també sobre els primers amors. Està ambientada en la dècada dels '70 del segle passat.

Més sobre el llibre: http://www.bullent.net/detalle_libro/?li_id=3162.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada