12 de novembre del 2013

Bertomeu presenta 7 d'Estellés a Gandia



El II Cicle de concerts de presentació de discos en valencià a la UPV ja ha fet diversos concerts i acabarà el proper dijous dia 14 de novembre a les 19h. a Gandia a l'Aula Magna del Campus de la UPV. Aquest dia, actuaran Bertomeu i Mox.

 


Mox (Puçol, l’Horta Nord) mostra una fusió d'estils populars –com ara la riberenca, l'1 i el 2, albaes o garrotins– i presenta el seu segon disc autoeditat, Palifonies,  amb vuit cançons originals i una versió de la popular cançó francesa “Le Chant des Partisans”.


Bertomeu Alberic, la Ribera Alta), músic i cantautor valencià, ha col·laborat amb molts grups i ha participat en múltiples tasques de composició i enregistrament, com la banda de rock Ampelt o discos com A dos de val (disc homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster) o Cançons de la memòria trista, amb Rafa Xambó, pel qual rebé el 2010 el Premi Ovidi Montllor al millor disc de cançó i el 2011 fou nominat als Premi Ovidi Montllor a la millor cançó per "A la ciutat" del disc I ara què?. Actualment presenta el llibre disc 7 d’Estellés, editat per Edicions del Bullent, amb 7 poemes de Vicent Andrés Estellés musicats i un d'inèdit que el poeta va dedicar al pare del cantautor, ex-membre d'Al Tall.

Hi ha 3 vídeos dell llibre-disc 7 d'Estellés (és pot comprar a: http://www.bullent.net/detalle_libro/?li_id=3150) publicats a la xarxa que sument més de 10.000 visites actualment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada