14 de juliol del 2016

Temps de viatjar. Tràiler Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils


Elvira Cambrils amb Vestida de lluna ens fa viatjar a Istambul, a Nova York, a Grècia, a Cuba, al Marroc... En paraules de Lliris Picó en una ressenya al diari Información "és molt més que un llibre de viatges, en tant que en llegir-lo, ens adonem que Elvira Cambrils ens porta de la mà per itineraris literaris que formen part del seu vastíssim bagatge cultural".


En el següent tràiler incloem imatges dels destins que Elvira literaturitza i talls de veu de la pròpia autora llegint el llibre:



Vestida de lluna és un llibre de viatges que pot llegir-se com una novel·la construït amb setze històries encadenades per la veu de la narradora. L'escriptora recrea els paisatges estimats de la cultura clàssica -Delos, Troia-, el romanticisme oriental -Istanbul, Amman-, el nord d'Àfrica -Marràqueix, Sousse-, reviu l'èxode valencià a Nova York de principis de segle XX i les penalitats i la sensualitat de la Cuba actual. L'amor, la finitud, les migracions humanes, l'amistat, la fantasia, les dificultats i l'alegria del viure bateguen en aquestes narracions.

Vestida de lluna va guanyar el Premi Soler i Estruch de Castelló de la Ribera.


Enllaç a la pàgina del llibre: http://www.bullent.net/libro/3198-Vestida_de_lluna, on podeu llegir les primeres pàgines, entre altres coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada