5 de desembre del 2017

La nit del 37é Premi Enric Valor.



El dissabte 16 de desembre de 2017 es lliura el 37é Premi Enric Valor de literatura juvenil.
Serà, com és tradició, al Centre Cultural de Picanya a les 20:30 hores. El premi està convocat per Edicions de Bullent i l'Ajuntament de Picanya.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha de triar quina de les obres presentades es fa amb el prestigiós guardó dotat amb 6000 euros, un gravat del pintor Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent.


El lliurament d'un premi és un acte solemne, que no deixa de costat la sensibilitat que ens proporciona un bon ambient musical. En aquest cas, estarem acompanyats per les notes a la veu i al piano de la cantautora Lola Bou.



A continuació, gaudirem d'un còctel de germanor a la Sala d'Exposicions de Picanya, envoltats per la màgia de les il·lustracions de "La pinça del cranc" de la il·lustradora Verónica Leonetti.


Entre les activitats culturals que es realitzen al voltant del Premi Enric Valor està la visita de Vicent Sanhermelando, guanyador del guardó de l'any anterior amb Pell de seda, als centres educatius de secundària així com a l’escola d’adults de Picanya.

Us deixem un vídeo del parlament del guanyador de l'any passat:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada